samimiettinen Menestymme kun saamme mitä haluamme, mutta onnellisia olemme vasta kun haluamme mitä saamme

Kaikki blogit puheenaiheesta Konservativismi

Antimainoksen viesti

Sosiaalisessa mediassa kiersi ns. vastamainos. Siinä vastustettiin vihreitä. Listalla oli mm. väitteitä kuten "Muuttavat maantiet hamppuviljelmiksi". Tässä mielessä se oli olkiukottavuudessaan ja stereotyyppisyydessään selkeästi ns. asenteellista huumoria. Tämänlaiset ovat kiinnostavia siinä mielessä että ne yleensä kertovat levittäjiensä asenteista. ; Ne eivät ole totta ja niissä on vitsikkäitä liioitteluja jotka hivelevät niistä pitävien ennakkonäkemyksiä.

"Kulttuurimarxismin" kritiikki on käytännössä aina epäonnistumista

Olen itse jossain määrin marxilainen. (Groucho, ei Karl. En siis halua kuulua sellaiseen kulttuuriseen tai poliittiseen ryhmittymään joka huolii minut jäsenekseen. Niissä on pakko olla jotain vikaa!) Aavistuksen enemmän konservatiivisena kuin liberaalina olen ihmetellyt sitä miten "kulttuurimarxismista" puhutaan nykyaikana.

Tässä mielessä termi on jännittävä.

Poliittinen kolmen kappaleen ongelma

Juha-Pekka Raeste referoi  lauantaina Helsingin sanomien sivuilla Jari Ehrnroothin haastattelusta  alkanutta keskustelua, johon ottivat osaa Pontus Purokuru (1,

NYT:in kuplimista

NYT -lehdessä oli kerrottu suomessa tehdystä tutkimuksesta. Se herätti jonkin verran keskustelua minun "sosiaalisen median ympäristöissäni". Toivottavasti aihe kiinnostaa muitakin.

Islamilainen AK-puolue on Turkin Perussuomalaiset

Perussuomalaisnuorten uusi puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kirjoitti eilen amatöörimäisen blogin Turkin politiikasta. Kirjoitin vastineen, jossa kerron kuinka itse asiassa AKP ja PS veljeilevät Euroopassa ja kuinka samankaltaisia molemmat puolueet ovat.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä