samimiettinen Menestymme kun saamme mitä haluamme, mutta onnellisia olemme vasta kun haluamme mitä saamme

Kaikki blogit puheenaiheesta Eurovaalit

Yhtenäisemmät EU-työmarkkinat luovat liittovaltiota Saksan ja Ranskan johdolla

Yksi keskeisistä EU:n olemassaolon perusteluista ovat sen sisämarkkinat. Taloudellinen yhteistyö yhteisten sääntöjen luomisessa, kaupan esteiden purkamisessa ja raja-aitojen häivyttämisessä on mahdollistanut Euroopassa pitkään jatkunutta talouskasvua, josta ovat hyötyneet EU:n jäsenvaltiot ja kansalaiset.

 

Kansanedustaja Savolasta EU-vaalipäällikköni

Eurovaalit, EU, Puolustus, Turpo

Kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä on tänään suostunut vaalipäällikökseni. Rakennamme ja toteutamme yhdessä vaalikampanjan, jossa tavoitteena on 50.000 ääntä ja paikka Europarlamentissa. Vaaliteemat tulevat liittymään puolustukseen ja sisäiseen turvallisuuteen.

Olen erittäin iloinen, että kansanedustaja Savola suostui vetämään kampanjaa. Tunnemme toisemme hyvin ja meillä on pitkälti samanlaiset näkemykset siitä, miten kansallinen puolustus ja sisäinen turvallisuus tulee Suomessa järjestää. Olemme lisäksi myös aiemmin tehneet yhdessä edunvalvontaa Euroopan Unionissa.

Vaalit meni ja uudet edessä. On kiitoksen ja kannustuksen aika!

 

Kansanedustajat on valittu seuraavalle vaalikaudelle.  Onnittelut valituiksi tulleille!  Teillä on mielenkiintoinen urakka edessä. Helppokaan se ei ole, mutta kaikesta selviää. 

 

Omalta osaltani en yllättynyt siitä, että jäin reserviin, ensimmäiselle varasijalle. Lähdin ehdokkaaksi pitkän harkinnan jälkeen viime hetkellä ja tein maltillisen kampanjan. 28 vuoden työ päättyi.

 

Keski-Suomen toisen paikan sai vahvalla kampanjalla jämsäläinen yrittäjä Jouni Kotiaho. Se on hieno saavutus. Toivotan hänelle menestystä tehtävässä.

Vaadin mahdollisuuden reiluun vaalitaisteluun EU-vaaleihin!

Olen muuten aivan erinomainen ehdokas Euroopan parlamenttiin. Muualla en tätä sanomaa pysty juuri levittämäänkään, koska olen sellaisella listalla, jonka YLE ja SYL katsovat kuuluvan pois julkisuudesta.  En kuitenkaan ole ehdolla mitenkään "leikisti", vaan jos saan riittävän määrän ääniä, minut ihan "aikuisten oikeasti" valitaan Euroopan parlamenttiin.

Lisäjytkyn ainekset Perussuomalaisille

Eurovaalit

Jos Perussuomalaiset haluaisivat oikein perusteellisen uuden jytkyn EU-vaaleissa, niin he keskittyisivät toistelemaan yhtä teemaa: Hyvä-veli-verkostot pelkäävät !


Perussuomalaisia on koetettu eristää, syrjiä ja sivuuttaa ja vähintäänkin vähätellä. Yleisiä asioita vähänkään seuraava väki on ehtinyt sen jo huomata. PS:n puolelta ei paljoakaan tarvitsisi muistutella tuosta syrjinnästä.

Europarlamenttivaalit ovat tilaisuus äänestää planeettamme tulevaisuudesta

On edelleen 2 minuuttia keskiyöhön. Näin sanoo vuoden 2019 Tuomiopäivän kello -raportti, jota ylläpitää Bulletin of the Atomic Scientistsin johtokunta. Elämme uuden epänormaalin aikaa, jossa ydinaseiden käyttöä koskevia sopimuksia revitään, uusia ydinasevaltoja ilmaantuu ja jossa poliittiset johtajat käyttävät vaarallista retoriikkaa. Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen edes 2 asteeseen uhkaa luisua käsistämme mahdollisuutena, koska lämpeneminen jatkuisi vielä jonkin aikaa, vaikka ihmiskunta olisi hiilineutraali huomenna.

Timo Soini jättää politiikan

Timo Soini kirjoittaa blogissaan jättävänsä politiikan, mutta hoitaa ministerintehtävänsä loppuun. Hän ei asetu ehdolle eurovaaleissa. Tätähän on jo ounasteltu, koska Soini ei osallistuinut ehdokkaana eduskuntavaaleihinkaan. "Missä EU, siellä ongelma. En ole osa ongelmaa".

Näin päättyy yksi pitkäaikainen poliittinen ura, johon on sisältynyt joukko erikoisia käänteitä. Nyt Soini aikoo nauttia kesästä ja toteuttaa muutamia haaveitaan vapaana miehenä.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/277959-timo-soini-ilmoitti-viimein-jatt...

Huh helpotus - selvittiin näistäkin vaalikeskusteluista ilman EU:ta

 

Eduskuntavaalien viimeiset päivät ovat käsillä ja viimeisiä vaalipaneeleita pidetään. Ainakin niissä vaalikeskusteluissa, joita itse olen seurannut, on tuloksekkaasti ohitettu kaksi aihetta: Euroopan Unioni ja talous. Maakunnalliset vaalikeskustelut on vedetty maakunnallisen teemoituksen muottiin.

Paavo, Ilja ja Peter

Palasin viikonloppuna Berliinistä. Ensimmäinen uutinen, jonka kännykästäni Suomessa näin, oli se, että Seitsemän tähden liike oli nimennyt yhdeksän ensimmäistä EU-vaalien ehdokastaan. Julkaisijana tietysti Paavo Väyrynen itse. Samalla hän kertoi, että Seitsemän tähden liike aikoo asettaa Euroopan parlamenttivaaleihin täyden listan, eli 20 ehdokasta kaikkiaan.

Kahdet vaalit ja mitäs sitten?

Olen ehdokkaana kaksissa vaaleissa. Eduskunta- ja EU-vaaleissa. Tosin Eu-ehdokkuuden ahvistaminen tapahtuu myöhemmin.

En ole pessimisti, en optimisti vaan realisti. Tiedän oikein hyvin asetelman ja osaan myös sen verran vaalimatematiikkaa, ettei sitä minulle tarvitse kenenkään erikseen esitellä. Ja silti, olen mukana. Ja olen erittäin iloinen siitä, että olen Sinisten ehdokas. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä